Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση 7.6.2011





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΘΡΑΚΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΗΠΕΙΡΟΥ
Φράγκων 14, Θεσσαλονίκη 54012, τηλ. 2310 531730



Θεσσαλονίκη, 7 Ιουνίου 2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας με την αριθμ. 19/10.05.2011 απόφασή του αποφάσισε τη χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού για το έτος 2011, μεταξύ άλλων, και στους υπαλλήλους του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Δικαιούχοι είναι τα μέλη της οικογένειάς τους άνω των πέντε ετών (νοούνται και άγαμοι και τέκνα) και οι μεμονωμένοι από δύο (2) δελτία.

Οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσκομίσουν στο τοπικό παράρτημα της περιοχής τους το ατομικό, οικογενειακό (εφόσον προστατεύουν παιδιά) καθώς και το ασφαλιστικό βιβλιάριο του/της συζύγου, εφόσον είναι ασφαλισμένος, το εκκαθαριστικό της εφορίας και την αστυνομική ταυτότητα όλων των δικαιούχων, προκειμένου τα σχετικά στοιχεία να καταχωρηθούν σε μηχανογραφικό σύστημα και να εκδοθούν μηχανογραφημένα δελτία.

Για τη διευκόλυνση των υπαλλήλων μπορεί όλα τα δικαιολογητικά να συγκεντρωθούν από έναν εκπρόσωπο κάθε Διεύθυνσης ή Τμήματος, ο οποίος θα τα προσκομίσει μαζί με τη συνημμένη κατάσταση, στο τοπικό παράρτημα, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο και θα παραλάβει τα δελτία.


Η Πρόεδρος

Χαριτίνη Καραγιώργη
Για το Δ.Σ


Η Γραμματέας

Ευαγγελία Μπογιατζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου