Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την Υπ. Απόφαση που αφορά την αδήλωτη εργασία και την επιβολή προστίμων κατά δέσμια αρμοδιότητα του Επιθεωρητή Εργασίας.



Διαβάστε την ερώτηση εδώ.

2 σχόλια:

  1. Τι λέει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ; Μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

    Απο τη μια εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί για 2 χρόνια καθυστέρησε τη δυνατότητα να επιβάλλουν οι Επιθεωρητές πρόστιμα "για άμεσα αποδεικνυόμενες παραβάσεις" και ότι η υπουργική απόφαση δεν επιτρέπει να κρίνεται η ουσία της παράβασης, αλλά επικεντρώνει στην "επουσιώδη επίδειξη έγγραφων στοιχείων".

    Από την άλλη, στη διαδικασία του ραψίματος κυβερνητικών κοστουμιών, σπεύδει να προστατέψει τους επιχειρηματίες, διαμαρτυρόμενος γιατί καταργούνται τα συνταγματικά δικαιώματα με τη μη δυνατότητα "παροχής εξηγήσεων" από τους παραβάτες.

    Όλα τα άλλα στην ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΣΕΠΕ αποτελούν σάλτσα και στάχτη στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υα με τον αλγοριθμο του 2011 ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτον τον αστειο τιμοκαταλογο.εκτος απο αστειος ειναι κ κακογραμμενος . Επισης ειχα διαβασει καποια στιγμη στο open gov ενα νομοθετημα σχετικα με το πως πρεπει να νομοθετει η εκαστοτε κυβερνηση . Απο οσα ελεγε αυτος ο νομος τπτ δεν εληφθη υποψη . Βεβαια ειναι αποριας αξιο , πως ενας υπουργος υπογραφει τοσο ασχημα κειμενα. Ισως θα πρεπει να ξανακοιταξει ποιους συμβουλους εχει και με ποιους υπηρεσιακους παραγοντες συνδιαλεγεται διοτι το επιπεδο φαινεται πολυ χαμηλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή